Kaarten

Het Mechels Harmonie Orkest vzw nodigt u graag uit op het Najaarsconcert dat plaatsvindt op zaterdag 11 december 2021 om 19u30 in de de stadsschouwburg van het cultuurcentrum Zwaneberg, Cultuurplein 1, Heist op den Berg. We starten het concert met enkele eigen muzikanten die u meenemen in de muzikale bubbels die zij vormden tijdens het voorbije jaar. Vervolgens verwennen we u met een uurtje muziek van het volledige orkest, dé bubbel zoals we die altijd al gekend hebben. Om onze heropstart te vieren en u te danken voor uw geduld en blijvende sympathie voor onze vereniging bieden we u op het einde van dit concert een drankje aan.

U kan uw kaarten hier reserveren aan 12 euro, aan de kassa betaalt u 14 euro. Kinderen tussen 12 en 18 jaar betalen 9 euro, kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis binnen maar dienen wel een plaatsje te reserveren. Coronapas is niet verplicht, mondmasker is niet verplicht in de zaal, maar uiteraard warm aanbevolen op plaatsen waar u de nodige afstand niet kan bewaren. De plaatsen zijn genummerd, vestiaire is verplicht.

Om wachtrijen aan de kassa te vermijden, verzoeken wij u uw kaarten op voorhand te betalen op het MHO-rekeningnummer BE37 7512 0244 7528 met vermelding van uw naam. Kaarten kunnen aan de kassa afgehaald worden voor aanvang van het concert. Bij problemen kan u ons steeds telefonisch bereiken op 0496/40.67.88 of via email.